Rólunk

Eat, breathe, relax, be inspired - join the club! Sikkes, szexi, kozmopolita. Ilyennek szeretik a lokálpatrióta budaiak a Dérynét. Az ikonikus kávéház az Auguszt család gondozásában az 1910-es évek idusán nyitott és azóta írók, celebritások, balerinák, politikusok, könnyűvérű hölgyek és fess urak ezreit szórakoztatta dekadens varázsával egy évszázadon át.

Házi pékség és cukrászat, reggeli, ebéd, vacsora, brunch, bárélet késő estig, élőzene, világsajtó, zsibongó terasz - Márai egykori törzshelye könnyed sármjával, eszköztelen eleganciájával, ropogós damaszt terítőivel és isteni fogásaival ma is leveszi lábáról a város legvagányabb vendégkörét: művészeket, mágnásokat, világsztárokat és délcegen csoszogó, kiskosztümös idős hölgyeket, akik számára a Déryné egyet jelent a nyitottsággal, a hedonizmusssal és a kozmopolita életérzéssel.

Család

Lokálpatrióták és világutazók, filmsztárok és sármos főpincérek, bájos cukrászleányok, művészek, mosolygós bártenderek és sokan sokan mások. Vagányság, érzékenység, rockandroll és hedonizmus minden porcikánkban. Napról napra találkozunk, mosolygunk, sírunk vagy nevetünk, megbeszéljük az élet dolgait és közösen megteremetjük az élményt, amely oly sok éve egybeforrt a Dérynével.

Nem számít, hogy 10 perc séta vagy 10 óra repülés választ el az otthonodtól, nálunk otthon vagy. Messziről csábít a Déryné - mosollyal, csókkal, sármmal és ikonikus karakterrel. Amikor távolról meglátod piros napernyőinket, mécsesek százait a teraszon, sürgő-forgó felszolgálókat, ismerős bartendereket, meghallod a lüktető francia jazzt és belépsz, tudod, hogy megérkeztél.

A Déryné nagy családja különleges emberekből áll. Szűk, 100 főt számláló csapatunkat pedig becsületes, családcentrikus, toleráns, jó lelkekből állítjuk össze, akik képesek egymás számára egy korszerű, jókedvű, inspiráló munkahelyet, második otthont létrehozni és így tudnak szakmailag világszínvonalat nyújtani nap mint nap. Ha szeretnél hozzánk csatlakozni és velünk együtt építeni tovább ezt az álmot, küldd el a CV-det a mybistrojob@gmail.com-ra és hamarosan jelentkezünk.

Sunday Brunch Party

A brunch nem más, mint életforma. Kelj későn, sétálj le a Dérynébe, kezdd egy pohár proseccoval, kérj hozzá lazacot, osztrigát, kaviárt, folytasd egy émelyítően gazdag vajas brióssal vagy egy isteni omlettel, kacérkodj egy avocado toasttal pirított tönköly sourdough kenyéren, aztán egy kis szünet után folytasd egy isteni tyúklevessel és csibepaprikással.. Mindezt akár délután 4 óráig, miközben lüktet a kávéház, mindenütt ismerősök, barátok, gyermekek és isteni hangulat. A Dérynében reggel 9-től késő délutánig válogathatsz a brunch klasszikusok közül, miközben mindvégig élőzene szól és babyszitter gondoskodik a legkisebbek jókedvéről.

És most elindul valami egészen új: vasárnaponként 2 óra után helyi Dj-k pörgetik a lemezeket és igazi bulit varázsolnak a kávéház falai közé. Gyere ebédelni vagy egyszerűen csak délutáni programként, ebéd után a barátaiddal egy pohár italra. Szeretettel látunk, foglalás ajánlott!

Konyha

Hiteles, érthető, vagány bisztrófogásokat főzünk. Kitűnő, friss alapanyagok, őszinte érdeklődés és érző szív: nagyjából ennyi kell egy szuper konyhához. Minden tányérnak bátornak és magabiztosnak kell lennie, mint egy eltökélt szerelmesnek. Ez sikerünk titka. Büszkék vagyunk arra, hogy 2014 óta a város legnagyobb és legrégebbi Michelin-guide által ajánlott étterme lehetünk.

Osztriga, kaviár és steak kínálatunk talán a legizgalmasabb a városban: házi szárazérlelő kamránk Japán és Ausztrál Wagyu, Kobe, Kagoshima, illetve európai és amerikai Angus steakeket rejt. A Dérynében 5-6 féle caviar bármikor kóstolható, halaink az osztrák halpiacokól és olasz tengerpartról szinte naponta érkeznek.

Ha még nem jártál nálunk, nézz be először egy pohár borra, egy kávéra vagy egy sütire. Színház után ugorj be a partnereddel egy könnyű proseccora, vagy kóstolj meg egy pisztáciás croissant egy lusta vasárnap reggel. Mi itt vagyunk, nyitva vagyunk, gyere bátran foglalás nélkül is!

Déryné Kenyér

Sea. Salt. Surf. Sourdough. Fiatal, újhullámos pékek vagyunk. Kovászos kenyeret, croissant és tortákat sütünk minden reggel és este. Egyszerű, fenntartható műhelyt építettünk. Welcome!

Club 74

Az évek során létrehoztunk egy zártkörű társaságot, akikkel pezsgőkóstolókat, borvacsorákat, táncos mulatságokat, szivar és rumkóstolókat tartunk, hogy a városi lét még vidámabb és jókedvűbb legyen. Ha szeretnél ebbe a szűk körbe tartozni, írj nekünk és felvesszük Veled a kapcsolatot. Megfelelő ajánlásokkal bekerülhetsz a klubba és értesülhetsz szűk körű eseményeinkről.

Ha pedig születésnapot, privát mulatságot tartanál nálunk, keresd bizalommal Brigit a +3670 397 2537-en vagy a friends@deryne.com mailcímen és megbeszéljük a részleteket.

Üzleti partnereinknek

Válaszd a Dérynét vendéglátó partneredül és oszd meg az élményt ügyfeleiddel, kollégáiddal! Sajtótájékoztató, villásreggeli, üzleti ebéd vagy vacsora, vagány csapatépítő és partneri borkóstolók várnak Benneteket nálunk. Akik eddig minket választottak, a teljesség igénye nélkül: Magyar Telekom, RTL-Klub, TV2, Apple Magyarország, Market Zrt., Vodafone Magyarország, Telenor, Magyar Olimpiai Bizottság, Miniszterelnöki Hivatal, Nemzetgazdasági Minisztrérium, Budapesti Értéktőzsde, Concorde Zrt, Equilor Alapkezelő és sokan mások...

Ha pontosan tudod, melyik napon, mikor és hányan érkeznétek hozzánk, kérjük csörögj ránk itt: +36707769588 vagy írj pár sort: friends@deryne.com

Ha ötletekre vagy segítségre van szükséged, egyeztetünk egy időpontot és mindent megbeszélünk egy kávé mellett.

Kapcsolat

Déryné table stories. Ikonikus fogások, extravagáns vendégek, comfort konyha kozmopolita lélekkel, budai szívvel.
Nyitvatartas
h-sz 8:00-24
cs-p 8:00-01
sz 9-01
v 9-24
Élő manouche jazz, zongora vagy DJ szinte egész nap.


tel: +361 225 1407
mail: friends@deryne.com
cím: 1013. Budapest Krisztina tér 3.

15% szervizdíjunkkal egész csapatunkat támogatod. Ha ötleted, észrevételed van a Déryné-élménnyel kapcsolatban, írj közvetlenül tulajdonosunknak: kristof@primetime.hu